G. Brunner

Maalaus ja Tapetointi

Maalausliike G. Brunnerilta ammattitaitoiset maalaustyöt Mikkelissä ja Mäntyharjulla

Talon ulkomaalaukset ammattitaidolla Mikkelin ja Mäntyharjun seudulla G. Brunnerilta

Talon ulkomaalaus pidentää ulkoverhouksen ikää merkittävästi suojaamalla muun muassa puupintaa säältä ja auringon valolta. Tämän lisäksi se vähentää puun kosteusvaihtelun aiheuttamaa elämistä. Tarve talon ulkomaalaukselle on helppo havaita silmämääräisesti: jos seinän maalipinta lohkeilee tai rapistuu, on aika laittaa seinään uusi maali. Toki maalauksen syynä voi olla myös halu päivittää talon ulkoasu. Tässä tapauksessa maalauksen voi suorittaa milloin tahansa maalipinnan kunnosta riippumatta.


Talon ulkomaalaukset on hyvä jättää ammattilaiselle, jotta lopputuloksesta tulisi kerralla kaunis ja huoliteltu. Ulkoseinien maalaus onnistuu varmasti useammalta, mutta työ vaatii usein paljon muutakin kuin pelkkää maalaamista. Pohjatyöt ovat erityisen tärkeässä osassa lopputuloksen kannalta. Ulkomaalaus on lisäksi usein työläämpää kuin luullaan. Tiedän tarkkaan, mitä ulkomaalaus sekä pohjatyöt vaativat, jotta lopputuloksesta tulee laadukas ja kestävä. Ammattitaitoinen maalauspalvelumme Mäntyharjulla sekä lähiseuduilla säästää myös kustannuksissa, sillä taidokas maalari taitaa maalin käytön ja oikean maalaustekniikan. Lisäksi kohde valmistuu ajoissa ja maalipinta on kaunis ja tasainen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Maalausliike G. Brunnerilta ammattitaitoiset maalaustyöt Mikkelissä ja Mäntyharjulla

Maalauspalvelut

Maalaustöihin kuuluu perinteisesti rakennusten ulko- ja sisäpintojen sekä rakennusosien maalaus pohjatöineen. Sisällä maalaustyö kohdistuu lähinnä kattoihin, oviin, seiniin, ikkunoihin ja lattioihin. Ulkotiloissa maalataan puolestaan seiniä, kattoja, parvekkeita, ovia ja ikkunoita. Käytettävät maalit vaihtelevat sisä- tai ulkokäytön ja pintojen materiaalien mukaan.

Maalausliike G. Brunner Tmi piristää niin kotisi kuin vapaa-ajan asuntosi ilmettä. Teen maalaustyöt sekä muut pintaremontointityöt huolellisesti ja täsmällisellä aikataululla. Maalaan niin seinät, lattiat kuin katotkin.

Palvelen muun muassa seuraavissa maalaukseen liittyvissä töissä:
  • Rakennusten ulkomaalaukset
  • Sisämaalaukset: seinien, lattioiden ja kattojen maalaukset
Mikäli kotisi on uuden maalipinnan tai pintaremontin tarpeessa ja etsit kokenutta urakoitsijaa, ota rohkeasti yhteyttä!
Tutustu myös tapetointipalveluihin