G. Brunner

Maalaus ja Tapetointi

Maalausliike G. Brunner Tmi: Ammattitaitoiset tapetointityöt Mikkelin ja Mäntyharjun alueella

Maalausliike G. Brunner Tmi – Laadukasta tapetointia Mikkelin ja Mäntyharjun alueella

Tapetilla luot persoonallisen tunnelman ja juuri sinun näköisesi kodin. Tapetointi on kätevä tapa uudistaa koko kodin sisustus ja ilme. Samalla voi tasoittaa esimerkiksi taulujen ruuveista jääneet reiät. Tapetointityöt ja tapettien asennus kuuluvat ammattilaiselle, jotta tapettien saumoista saadaan kerralla siistit ja huomaamattomat. Tapetin kuvion kohdistaminen sekä tapetin asennus hoituu ammattilaiselta luontevasti ja taidokkaasti. Kun tilaat osaavan tapetointipalvelun, niin työt valmistuvat aikataulussa ja lopputulos on siisti ja juuri sinun toiveidesi mukainen.

Katso kuvagalleria tehdyistä projekteista

Tapetoinnit ja tasoitetyöt ammattitaidolla

Tapetointi

Sekä tapetoinnissa että tapetin valinnassa on hyvä luottaa ammattilaisen asiantuntevaan apuun. Tapetoinnissa tulee työn tarkkuuden lisäksi mm. ymmärtää miten erilaiset kuviot käyttäytyvät eri kokoisissa tiloissa. Jotta kukin tapetti olisi edukseen kussakin tilassa, tulee tapetoinnissa lisäksi ottaa huomioon huoneiston valaistus. Tapetti voi myös näyttää hyvältä myymälässä, mutta seinälle asetettuna se saattaakin tehdä tilasta esimerkiksi vaikeasti sisustettavan. Lisäksi kuviotapetteja käytettäessä täytyy aina ottaa huomioon tilan muoto ja huonekorkeus, jotta lopputuloksesta saadaan näyttävä ja toimiva.Tasoitetyöt

Onnistunut tasoitetyö luo täydellisen pohjan maalausta tai tapetointia varten. Näin rumat naulanjäljet, kolhut tai muut epätasaisuudet eivät pääse vaikuttamaan pinnan ulkonäköön. Tasoitetyöt on siis syytä tehdä huolella ja asianmukaisilla menetelmillä.

Tasoitetöissä on otettava huomioon alustan materiaali, työhön soveltuvat tuotteet sekä erilaiset työmenetelmät. Minulla on riittoisasti kokemusta erilaisista pinnoista ja työtavoista. Tiedän, miten tuotteet käyttäytyvät erilaisilla pinnoilla ja minkälaiset työstöajat missäkin massassa ja tasoitteessa on. Kokemusta löytyy niin seinien kuin kattojenkin tasoittamisesta.

Referenssit

Tyytyväiset asiakkaat ja huolella viimeistellyt työt ovat minulle kunnia-asia. Mäntyharjussa ja sen lähialueilta löytyy muutamia rakennuksia, joiden parissa olen työskennellyt aikaisemmin. Mäntyharjun ulkopuolella olen työskennellyt muutamilla työmailla, kuten: Wehmaan kartano, Juva; Heikkalan Kartano, Mikkeli; Asuntomessu Villa Saimaanhelmi, Mikkeli.

Näiden kohteiden lisäksi olen tehnyt töitä seuraavissa paikoissa Mäntyharjun alueella: LustilaMökkimessu Kyminniemi, Rauhala, Kesäranta, Ylä-Papin Poika, Halssi sekä monet muut rakennukset. Voit tutustua tarkemmin valmistuneisiin projekteihin Kuvagalleria-sivun kautta.